Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

golfu69

Administrator
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

golfu69 last won the day on December 1 2020

golfu69 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

8 Followers

About golfu69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anunt !!! Maine dimineata se vor opri serverele pentru aproximativ 10-15 minute, dupa care prima data se vor porni serverele de CS 1.6 iar serverele de CS GO in urmatoarele 2 ore pe rand deoarece le vom muta pe un alt dedicat pentru a nu interfera cu celelalte. Multumim si ne cerem scuze pentru neplacerea cauzata!
 2. golfu69

  BaNNer*

  CONTRA! Individul a disparut de pe server .... posibil sa aibe neintelegeri cu sotia 🙂 ... cam asta era scuza lui cand trebuia sa faca ce am discutat eu cu el in privat ... Vorba multa ... mai pe scurt "MILOG " . CERERE RESPINSA !!!
 3. golfu69

  unban

  posteaza demo-ul ala .... ca vad ca faceai demo ... wargods este depasit la momentul actual, te astept...Mersi!
 4. golfu69

  cerere unban

  Topicul nu respecta modelul ,plus de asta link-ul atasast nu este bun .... verifica te rog in folderul cstrike cele 5 poze.... apoi le urici pe imgur.com ... in stanga sus ai new post ..dai click pe el apoi dai pe foto/video ...selectezi cele 5 poze cu ctrl+A si iti da un link ... atasezi acel link in noul post , si sper ca de data asta sa respecti si modelul aferent cererii unban.... daca te descurci mai bine sa atasezi pozele pe grupul de facebook al serverului poftim aici adresa grupului https://www.facebook.com/groups/cs.serparie/ ... spor
 5. golfu69

  Cerere admin

  CONTRA !!! Se pare ca locul 1 in top ii face numai rau ... pacat de cei 20 de ani pe care ii ai ...din 5 ore il transform eu in permanent . CERERE RESPINSA !
 6. VOTATI ZILNIC SERVERUL ... IN JOSUL PAGINII AVETI 4 LINK-URI ..... VOTATI ZILNIC SERVERUL .... MERGE VOT SI DE PE TELEFON SI DE PE PC/LAPTOP .... MULTUMESC ...
 7. Cerere acceptata .... sper sa fii citit Regulamentul Serverului CS.SERPARIE.RO / 89.40.233.38:27015 Te astept Cu PM ..sau pe Steam cu Pw-ul Accesului de Admin . TOPIC/CLOSE !
 8. Salut ! .... se pare ca doar eu imi dau cu parerea la sugestiile pentru server .... 1 : Este adaugata pe server mapa fy_snow_pRO ... dar parerea mea ca tot fy_snow clasic are succes ... fy_snow_pRO o sa fie schimbata prin vot de admini ( default ramane fy_snow ) 2 : La buytime problema este rezolvata , setarea este 15 secunde . 3 : Restrictia la smoke ... aici este un mic minus ... face lag .... sunt playeri care au setari de nu ii afecteaza smoke-ul .... ( vedem ce mai zic si restul ) 4 : Serverul fiind in proces de fidelizare a playerilor ...este necesar sa tinem cat mai mult mape clasice .... dust2 / inferno / si cele mici fy_snow / dust2x2 / ... pentru a ne probaga in top gametracker ...si vizibilitatea serverului sa fie cat mai buna ... Pe parcurs ... adaugam si mapele sugerate .... dar in momentul de fata sunt prea putini playeri fidelizati pe cs.serparie.ro . 5 : Grupul de facebook este lasat la liber .... este necesara implicarea tuturor adminilor cu distribuirea serverului/grupului pe facebook ... 6 : Referitor la MOTD ... pe majoritatea serverelor sunt scoase .... de exemplu pe hostul TNI este blocat de pluginul de securitate ( motive de securitate ) 7 : referitor la premii ... incurajam disperarea deupa fraguri ( top) ....si aducem tentatia de a juca cu coduri . Ca si premii o sa adaugam concursurii .... top kill lama ...top kill he .... Multumim de sugestii ...... nu inchidem topic-ul .... lasam sa vedem ce parere au Restul .... ASA CA VA INVIT SA EXPUNETI SI PAREREA DVS. DOMNILOR ADMINI !
 9. PRO din partea mea .... steam on ... nu face probleme pe server.... eu zic ca este un plus pentru server ... Cat despre ore .... daca ne mai tin astia mult in casa face si orele 🙂
 10. PRO si din partea mea ... astept pm cu nick si pw .
 11. Cererea a fost Acceptata succesc cu gradul .... sper sa vii cu un plus la administrarea serverului CS.SERPARIE.RO
 12. Baiat de treaba ... ore suficiente ... nu a creeat probleme pe server ... din partea mea ai PRO asteptam si restul staff-ului sa vedem parerea lor .
 13. golfu69

  unban TXIRRI

  Banul nu a fost dat de mine .... plus de asta banul a fost dat pentru neprezentare poze ... O data ce ai venit cu dovada aferenta Banul a fost Scos ....... Cat despre cerere .... nu ai vazut modelul ? .... CERERE ACCEPTATA .
 14. Cererea nu respecta modelul .... plus de asta nu joci corect ... cand iti cumperi steam ... si ai sa joci steam/on te primim in staff fara cerere . CERERE RESPINSA!
×
×
 • Create New...
Игровые сервера